Ha magadra ismertél, vagy csak felkeltettük az érdeklődésed jelentkezz hozzánk!

Cégünk egy Budapesti dinamikusan fejlődő cégértékelési és könyvvizsgálói vállalkozás, amely széles körű szakmai tapasztalattal rendelkezik az iparágban. Célunk, hogy ügyfeleinknek a legmagasabb színvonalú szolgáltatást nyújtsuk, és segítsük őket a legjobb döntések meghozatalában.

Számítunk Rád az alábbi feladatok elvégzésében: értékesítési stratégia kidolgozása és végrehajtása az ügyfelek megszerzése és megtartása érdekében. Feladatod lesz a potenciális ügyfelek felkutatása, az értékesítési folyamat vezetése, illetve a kapcsolattartás a meglévő ügyfelekkel.

A későbbiekben számítunk rád, mint sales manager, célunk egy igazi sales csapat összeállítása és működtetése.

Magyarország bármely régiójában számíthatsz tárgyalásokra, ezért saját autó használatot kérünk tőled. Rugalmas időbeosztással rendelkezel, hogy biztosítani tudd a folyamatos ügyféltalálkozókat. Ne aggódj, minden utazással járó költséget korrektül elszámolunk veled!

Az irodánk a XXI. kerületben található, ahol minden héten legalább egy alkalommal megbeszéljük a heti feladatokat, célkitűzéseket, eredményeket, szükséges lépéseket.

Ha fontos számodra a kihívásokkal teli munka, szeretsz emberekkel kommunikálni, értékesítői tapasztalattal rendelkezel, és szívesen csatlakoznál egy olyan csapathoz, ahol kiemelkedő lehetőségeid lesznek a fejlődésre, akkor jelentkezz hozzánk!

Akkor jelentkezz, ha:

Kérjük, fényképes önéletrajzod bérigény megjelölésével, valamint a motivációs leveled töltsd fel a jelentkezési űrlapon, ahol pár egyéb adatot is elkérünk tőled a jelentkezés során.

Auditron Kft.


Notice: ob_end_flush(): Failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/eladoace/auditronkft.hu/wp-includes/functions.php on line 5420