TULAJDONOSOK FIGYELMÉBE

Könyvvizsgálati és tanácsadási szolgáltatásaink, melyek a tulajdonosi érdeket prioritásként kezelik, hatékony támogatást biztosítanak a tulajdonosok számára a befektetéseik értékének megőrzésében, a menedzsment teljesítményének tényleges nyomon követésében.

A vállalkozás tulajdonosának nem az a feladata, hogy minden szaktudásnak a birtokában legyen, ami egy vállalkozás irányításához kell, neki csak egy vízióval kell rendelkezni és kitartással, hogy azt megvalósítsa. A mi feladatunk az kimagasló szaktudásunkkal és tapasztalatainkkal támogassuk a munkájukat.

Lehetünk bármilyen zseniális stratégák, időnként érdemes megállni, hogy ellenőrizzük eredményeinket.

(Winston Churchill)

Kapcsolódó szolgáltatások

BEFEKTETŐK FIGYELMÉBE

Befektetési döntések előtt, átvilágítás során olyan objektív értékelést adunk az adott befektetésről, amely segítségével a befektető megismerheti a befektetés reális árát, illetve az ahhoz kapcsolódó kockázatokat.

A befektetés létre jötte után a független kontroll lehetőségét adjuk a befektető kezébe a menedzsment felett.

Kapcsolódó szolgáltatások

PÉNZÜGYI VEZETŐKNEK

Tanácsadási szolgáltatásunk keretében, a pénzügyi-és számviteli vezetők részére nyújtunk segítséget olyan pénzügyi és számviteli kérdésekben melyek speciális tudást igényelnek.
A pénzügyi és számviteli területek teljes, illetve részbeni kihelyezésére nyújtunk kiváló ár érték arányú szolgáltatást.

Kapcsolódó szolgáltatások

ÜGYVÉDEKNEK

Speciális szakértői és szaktanácsadási szolgáltatásokat nyújtunk ügyvédeknek, amelyek munkájuk során gyakran igényként jelentkeznek az ügyfelek részéről, és amelyeket az Auditron Kft. egy közös együttműködés keretében magas színvonalon ki tud elégíteni.

Kapcsolódó szolgáltatások

Az Auditron Kft. Önnek is megtalálja a legjobb lehetőségeket, és megmutatja a legkedvezőbb alternatívákat, hogy gazdasági döntései a leghatékonyabbak legyenek.

KÉRDEZZE SZAKÉRTŐNKET