Köszöntjük kisvállalkozás értékesíthetőségi kérdőív oldalunkon!

A kitöltéshez kérjük addja meg az adatait!

Hogyan értékelné vállalkozása pénzügyi teljesítményét az elmúlt három évben?


Fontos, hogy realisztikusan elemezze cégének növekedését és pénzügyi eredményeit. Figyelembe véve a bevételt, a kiadásokat és a nyereséget, tekintse át vállalkozásának fő pénzügyi mutatóit, hogy megítélhesse, milyen tendenciát mutatott az elmúlt években.

Vállalkozásának üzleti modellje jövedelmezőnek és fenntarthatónak bizonyult-e az idők során?


Mérlegelje vállalkozása jövedelmi forrásainak sokszínűségét, az üzleti stratégia hosszú távú életképességét, és azt, hogy milyen mértékben bírja a piaci változásokat és kihívásokat.

Milyen egyedi értékesítési pontja (USP) és versenyelőnye van vállalkozásának?


Gondolja végig, hogy mi teszi a vállalkozást különlegessé a versenytársakkal szemben; ez lehet egy innovatív termék, rendkívüli ügyfélszolgálat vagy éppen a kedvező árazás.

Hányadiknak érezné vállalkozását a piaci versenyben?


Próbálja felmérni vállalkozása helyzetét a piacon a rivális cégekhez képest, a piaci részesedés, a márkaismertség, és a fogyasztók vállalati percepciója alapján.

Mennyire mondaná stabilnak és diverzifikáltnak ügyfélbázisát?


Vizsgálja meg, hogy az ügyfelek milyen mértékben térnek vissza, milyen mértékben támaszkodik néhány nagy ügyfélre, illetve, hogy mennyire sikerült különböző piaci szegmensekben ügyfeleket szerezni és megtartani.

Hogyan értékelne vállalkozása működési hatékonyságát és ellátási láncát?


Ez a kérdés arra vonatkozik, hogy milyen mértékben érzékeli vállalata tevékenységeinek az összhangját és folyamatosan fennálló képességét az áruk és szolgáltatások hatékony áramlására. Fontos megítélni, hogy az erőforrások és információk mennyire mozognak zökkenőmentesen az ellátási láncon belül.

Ki alkotja vállalkozása menedzsment csapatát?


Itt a vállalkozás vezetőinek tapasztalatát és stabilitását kell mérlegelni. Gondolja át, hogy a menedzsment képzett és elkötelezett-e a vállalat sikeréért, valamint hogy milyen gyakran kerül sor vezetőcsere eseményére.

Milyen szabályozási vagy jogi kihívásokkal kellett szembenéznie vállalkozásának?


Ebben a részben értékelje a szabályozási környezet és jogi feltételek hatását a vállalat működésére és növekedési képességére. Fontos az is, hogy a vállalat mennyire képes ezeket a kihívásokat kezelni.

Mik az Ön vállalkozásának jövőbeli tervéi és növekedési lehetőségei?


Gondolkodjon el vállalkozása fejlődési útvonalán, tervein és azok gyakorlati megvalósítási állapotán. Összpontosítson arra is, hogy ezek a tervek mennyire részletesek és strukturáltak.

Mennyire bonyolult lenne átadni vállalkozása működését egy új tulajdonosnak?


Fontolja meg, milyen kihívásokat jelentene az üzleti tevékenység átadása egy esetleges új tulajdonos számára. Értékelje a vállalkozásban jelen lévő rendszerek és folyamatok, valamint a dokumentációk átadásának komplexitását és az ehhez szükséges munkát.