Ma az egyik legjobb befektetési forma, egy jól működő-, árbevételt és profitot termelő vállalkozás vásárlása!

Mi az Auditron Kft-nél támogatjuk Önt, hogy portfóliónk segítségével megvalósítsa elképzeléseit. 
Megismerheti, hogy milyen lehetőségek és kockázatok rejlenek egy adott vállalkozásban.

Szolgáltatásaink:

Legyen tudatos és felkészült cégvásárlás esetén, mert befektetése csak így hozhatja meg az elvárt eredményt!

Kántor Dezső, M&A szakértő

Erősségeink:

Cégvásárlás

Miért érdemes megvenni egy teljes vállalkozást?

Miért kell közvetítő?

Az Auditron Kft. tanácsadója megismeri Önt és elképzeléseit. Ez alapján segíti Önt a legjobb döntés meghozatalában.

 

Mit kínálunk?

Kínálatunkban olyan cégek szerepelnek, amelyek előzetesen már átestek egy cégértékelési folyamaton. Ezzel biztosítjuk, hogy jól működő, profitot termelő cégeket tudjunk kínálni a befektetőknek.

Először szeretnénk megismerni az ügyfelet és az igényeit, hogy biztosítani tudjuk számára azokat a cégeket, amelyek megfelelnek az elképzeléseinek.

Mi a cégvásárlás folyamata?

1. lépés
A dedikált tanácsadó találkozik Önnel, hogy egyénre szabva összeállítsa a kritériumait. A profil létrehozása után a vevő és a tanácsadó megkezdi a közös munkát, hogy megtalálják azt a tökéletes vállalkozást, amely megfelel az Ön és vállalkozása számára
1. lépés
2. lépés
A szimpatikus cégekkel felvesszük a kapcsolatot és közösen kidolgozzuk az ajánlatot.
2. lépés
3. lépés
Megkezdődnek a tárgyalások az eladóval.
3. lépés
4. lépés
Az eladó cég teljes átvizsgálása, a szükséges belső információk megismerése.
4. lépés
5. lépés
A tárgyalások és az átvilágítás után megtörténik az üzlet.
5. lépés

Sikertörténetek

1. Az egyik ügyfelünk az építőiparon belül specifikusan nyíllászárók gyártásával és azok értékesítésével foglalkozott. Azonban már egy ideje látta, hogy mekkora potenciál van a generál kivitelezésben. Ugyanis így nem kell ,,megosztania” a megbízásait másokkal. Régi vágya volt, hogy kiterjessze tevékenységi körét és teljeskörűen lefedje az építőipar ezen területét.

Így talált rá a megoldásra, a cégvásárlásra.

A régi cégével szinergiában működő újonnan megvásárolt vállalkozásnak köszönhetően nagyobb ügyféleléréssel, magasabb bevétellel és szélesebb munkaerővel rendelkezik.

2. Ügyfelünk egy sikeres exit után döntött úgy, hogy kipróbálja magát egy új iparágban. Véleménye szerint a legjobb befektetés egy saját vállalkozás működtetése, így ebben az irányban gondolkozott. Cégvezetői múltja alapján tudta, hogy birtokában áll annak a tudásnak, amellyel képes felfuttatni egy vállalkozást. Ehhez olyan vállalkozásra volt szüksége, amelyben az alapok már le voltak fektetve.

Segítségünkkel rátalált arra a vállalkozásra, amely kielégítette az igényeit és rövidesen a felvásárlás mellett döntött. Hamarosan ismét kamatoztatni tudta cégvezetői tudását. Az általa vásárolt cég néhány éven belül soha nem látott profit emelkedést ért el.

Ne feledje, hogy az Auditron Kft. jól képzett szakemberei tudják, hogyan kell céget vásárolni. Használja ki tehetségünket és tudásunkat. Hívja tanácsadóját, amikor segítségre van szüksége, vagy kérdése van a folyamatokkal kapcsolatban.

Aktív cégeladás

Vállaljuk különböző cégek eladását. Társaságunk csak olyan cégekkel működik együtt, melyek működő, árbevétel és profit termelésre képes és alkalmas cégek, valamint előzetesen átesnek egy cégérték meghatározási folyamaton.

Keressen minket bizalommal, ha több információra van szüksége.

Az Auditron-nál vállaljuk, hogy az általunk eladásra kínált cégek magas minőségűek, az áruk megfelel a piaci körülményeknek. Számunkra ezért szükséges az eladás előtt, hogy megismerjük az eladni kívánt cég belső és piaci értékeit is. A fenti leírásból látható, hogy a céget teljeskörűen átvizsgáljuk és így biztosítjuk a magas minőséget mind az eladó, mind a vevő számára.

Egy vállalkozás akkor lehet sikeres, ha a döntések mögött széles körű tapasztalat és kiemelkedő szaktudás áll.

Az Auditronról:

Az Auditron Kft. Könyvvizsgáló és Tanácsadó társaság, mely azért jött létre, hogy minél szélesebb körű támogatást nyújtson partnereinek a gazdasági élet pénzügyi, számviteli és üzleti területein.

Partnereink számára olyan vállalatértékelési szolgáltatást teszünk elérhetővé, amelyre az üzleti tranzakció során támaszkodhat. Megmutatjuk a magyar piac számára, hogy a vállalati tranzakciók során milyen értékeket lehet teremteni, mind az eladók, mind a vevők szempontjából.

Rólunk mondták:

Az Auditron Kft-vel 2018-ban kezdtük el a közös együttműködést.

Az elmúlt évek alatt két jelentős akvizíciós folyamatban vettünk közösen részt. Ez idő alatt segítettek minket cégértékeléssel, az akvizíció teljeskörű megtervezésével, ott voltak a tárgyalásokon és szerződéskötéseken. Ezután megszervezték, a vállalkozási forma és tőke struktúra átalakítását, ezzel támogatva a teljes átállást.

A piaci ár megállapítása objektív volt és megfelelt a piaci körülményeknek, így a tranzakciók valamennyi érdekelt elégedettségével záródtak. (melyeknek összértéke meghaladja a 3 milliárd Ft-ot)

Jelentős eszköztárral rendelkeznek a cégeladás különböző területein, ezért az általuk kínált megoldások működő képességét a gyakorlat is bizonyította, de ezek tökéletesen az adott szituációra voltak szabva és nem voltak sablonosak. Minden helyzetet és kérdést kiemelkedő profizmussal és objektív szemlélettel kezeltek.

Az Auditron Kft csapatával való munka során szerzett tapasztalataim alapján, bátran ajánlom őket, ha cégérték meghatározásról, könyvvizsgálatról vagy cégértékesítésről és M&A tranzakcióról van szó.

Eredményeink:

35.2

milliárd forint felértékelt piaci érték

17.6

milliárd Forint tranzakciós érték

90%

-ban a tranzakciós érték a megállapított cégérték sávba esett

12.3

milliárd Forint tranzakciójában vettünk részt különböző mértékben

A nekünk megadott információt mindig bizalmasan, teljes titoktatással és a hatályos jogszabályoknak megfelelően kezeljük, harmadik félnek nem adjuk ki.

Sürgős kérdés esetén keresse kollégánkat: